Everywhere 4 You – E4U

Van leegstand naar goed gebruik

De afgelopen jaren is de leegstand van kantoren razendsnel gegroeid. Met het concept Everywhere 4 you (E4U) wil Jos van Dam Bouw & Advies deze kantoren weer een gezonde toekomst geven. Hij ontwikkelde dit concept samen met Remco Pouwels van Via Certe.

Met E4U toveren we een leegstaand gebouw om naar een inspirerende plek waar mensen graag komen om elkaar te ontmoeten en te werken. We bereiken dat door het creëren van sfeervolle werkruimte(n) met kleinschalige horecafaciliteiten. Alle producten zijn zoveel mogelijk duurzaam, in milieutechnisch of economisch opzicht. Verschillende lokale ondernemers krijgen de gelegenheid om hun eigen concept daarin neer te zetten.

Wat is Everywhere for You?

Everywhere for You is een uniek concept waarmee leegstaande bedrijfspanden worden omgetoverd in inspirerende plekken, waar mensen willen komen om te werken en elkaar te ontmoeten. In een huiselijke, open omgeving zijn open en afsluitbare werkplekken gecreëerd voor zelfstandige professionals, het MKB, groeiende start-ups en projectorganisaties. Er zijn meerdere sfeervolle vergaderruimten en spreekkamers beschikbaar en er is een kleinschalige horeca aanwezig. Everywhere for You is de ideale plek voor het leggen van nieuwe relaties, het ontwikkelen van waardevolle ideeën of het snel laten groeien van uw business.

Everywhere for You beschikt over twee locaties in Woerden. De een bevindt zich in het voormalig postkantoor bij het Westdampark en de andere op bedrijventerrein Middelland. Kijk voor meer informatie op de website.

Wat heeft Everywhere for You te bieden voor maatschappelijke initiatieven?

Wij bieden maatschappelijke initiatieven de mogelijkheid om op een gezellige plek ideeën te ontwikkelen en uit te werken. Daarbij is het eenvoudig toegang krijgen tot de kennis en ervaring van de bedrijven en organisaties die bij ons gevestigd zijn. Zo bouwt u effectief aan nieuwe relaties en een sterk netwerk. Vanuit Everywhere for You bieden wij u in dat kader de volgende faciliteiten:

  • Gratis gebruik van vergaderruimtes (indien beschikbaar)
  • Gratis gebruik van onze lounge en horeca gelegenheid
  • Wij verbinden startende ondernemers met professionals
  • Wij bieden start ups ruimte en hulp bij het ontwikkelen van het bedrijf
  • Neem voor andere suggesties contact met ons op

Voorbeelden van E4U zijn het Westdampark, het oude postkantoor in Woerden en binnenkort ook de Trasmolenlaan 5