Nieuw- en verbouwen

Wilt u nieuwbouwen of verbouwen? Maar geen tijd en kennis om de bouw zelf te begeleiden? Jos van Dam Bouw & Advies neemt de organisatie van het gehele proces of een gedeelte daarvan op zich. Dat bespaart u tijd en geld.

Ontwerp / Kosten

U heeft een bestaand pand of bouwkavel gekocht en bent op zoek naar iemand die een mooi ontwerp voor u kan maken? Of heeft u al creatieve ideeën, maar zoekt u iemand die dat kan uitwerken en vertalen in een bouwkundige tekening? Daarbij is het ook van belang dat de bouwkosten van het ontwerp in een vroeg stadium inzichtelijk zijn. Jos van Dam Bouw & Advies luistert naar uw wensen en ideeën en maakt een ontwerp en laat ook de kosten van verschillende keuzes zien.

Vergunningen

Misschien heeft u al een ontwerp voor nieuw- of verbouw, maar zoekt u een bouwkundig adviseur of tekenaar die het plan verder kan uitwerken voor de vereiste vergunningen? Ook daar kan ik u bij helpen.

Uitbesteden van werkzaamheden

U wilt de werkzaamheden uitbesteden aan een aannemer. Jos van Dam Bouw & Advies adviseert u over de beste aanpak en het selecteren van de juiste aannemer.

Bouwbegeleiding

U houdt graag een oogje in het zeil tijdens het bouwproces, maar u heeft daar eigenlijk geen tijd voor? Of ontbreekt het u aan voldoende bouwtechnische kennis? Dan kunt u de bewaking van de kwaliteit en de voortgang tijdens het bouwproces met een gerust hart uit handen geven. Jos van Dam Bouw & Advies beschikt over de kennis en ervaring om uw project te begeleiden en tot een goed einde te brengen. De intensiteit van de bouwbegeleiding is afhankelijk van de complexiteit van het bouwwerk en stemmen we uiteraard met u af.